1989 Open House

|
tarikh : 29 September 2010
tempat : rumah Balqis Riza (Bal), Kepong



rancangan untuk menyambut hari raya ini adalah rancangan yang paling lama di rancang. memilih rumah Bal adalah kerana amat jarang sekali untuk dengannya di sebabkan dia melanjutkan pelajaran di indonesia. pertemuan  dengan Bal sememangnya menggembirakan semua ahli. mungkin di sebabkan perangainya yang sedikit sengal tu menyebabkan semua orang tidak betah untuk bergaul dengannya.

antara ahli yang hadir :
  1. sadeline vateria (iceq@lin)
  2. mazfahmi marzuki 
  3. nor ain ibrahim 
  4. nazarul azwan rahimi 
  5. rusydi rafi (dee)
  6. ariz
  7. fadhilah 
  8. syira a.k.a cheq abe 
  9. wen emmalin richardson
  10. afan
  11. junita adam chea a.k.a ieta 
makanan yang di hidang oleh balqis pada hari itu memang menyelerakan. seafood pasta yang dihidang membuatkan member 1989 makan sampai tak ingat dunia. dan yang paling havoc mestilah sesia bergambar. dan ketika inilah terserlah kesengalan ahli2 1989.


-member 1989 yang hadir malam tu-



 -skandal terhangat 1989-

 -kehebatan kacip fatimah dari bandung-

 -tongkat ali dari malaysia belum dapat menandingi kacip fatimah-
bal, as a pharmacist, u need to do something for next genetration


 -tak kira dimana pun, kalau dah start bergambar, semua jadi tak betul-


 -pasangan bahagia 1989-
 

lebih kurang pukul 12 malam, baru kita orang bersurai.

sekali lagi mengucapkan terima kasih kepada Balqis yang sudi menjadi host untuk open house kali ni. dan tidak lupa juga pada myra yang membuatkan open house kami lebih meriah. 


 -myra-

-ignore pasangan yang sedang hangat bercinta di seat belakang tu-

5 comments:

cambesje said...

nma aku syahirah la.. bkn syaira..

Masz said...

aiyyyo !!!! kene jgk kt blog pon...

eita said...

ahaahaha..best2..

Dee said...

yg gmbar last skali, apsal tetibe ade mat bangla dok kat sblah afan tuu? tak silap aku, aku nmpk die tgh berlari kat bawah flyover... hahaha~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

komen dee xle bla!!
hahahahhaha
hey mne gmbar b4 ak blek??
mahu2~~~

Post a Comment